Diari Més

Frau

Busquen a un venedor d'un fals cupó 'premiat' amb el sorteig de la ONCE

Alguns premiats busquen ara la manera de cobrar-los i no troben el jove discapacitat que els venia

El cupó premiat que les últimes quatre xifres coincideixen amb les del sorteig de la ONCE del dia 24.

Busquen a un venedor d'un fals cupó 'premiat' amb el sorteig de la ONCECedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses persones s’han trobat que, després del sorteig de la ONCE del 24 de desembre, no han trobat on ni com cobrar el premi de 100 euros d’un dècim que un jove discapacitat els havia venut als voltants del Parc Central. Un dels afectats, que prefereix mantenir-se en l’anonimat, explica que darrere el cupó que va comprar hi ha dos telèfons mòbils i un correu electrònic, mitjans pels quals ha intentat contactar amb la suposada associació d’Ajuda als Discapacitats de la Comunitat Valenciana sense fortuna. «En cap cas volem culpar al noi que m’ho va vendre, però és molt estrany que hi hagi dos telèfons i cap dels dos contesti, és més, un d’aquests diu que no existeix», reconeix l’afectat, que apunta que és probable que darrere de tot això hi hagi una estafa.

El comprador del cupó defensa que «al final ho fas per solidaritat, per col·laborar amb una causa com és la de les persones discapacitades». I afegeix: «Si compres aquest dècim és perquè els diners vagin destinats a la causa en qüestió i no a cap altra banda». Tot i que l’afectat assegura que denunciarà els fets als Mossos d’Esquadra perquè investiguin què o qui hi ha darrere de tot això i que hi ha més persones que es troben en la seva mateixa situació, el cos policial encara no té constància de cap denúncia en aquest sentit.

Pel que fa als treballadors del Viena situat al Parc Central, on el jove acostumava a vendre els cupons, reconeixen que «fa unes dues o tres setmanes, des d’abans de les festes de Nadal, que no el veiem, i això que abans venia molt sovint per aquí». Diuen també que diverses persones s’han acostat al negoci i els han preguntat per ell.

tracking