Diari Més

Empresa

Fleca Flaqué tanca el local de Sant Pere i Sant Pau perquè està en procés de reestructuració

El seu propietari, Pere Flaqué, assegura que es tracta d’una nova estratègia perquè «cal adaptar-se al que et demana el mercat»

Imatge de la Fleca Flaqué de Sant Pere i Sant Pau, tancada des del 31 de desembre de 2019.

Fleca Flaqué tanca el local de Sant Pere i Sant Pau perquè està en procés de reestructuracióGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La històrica Fleca Flaqué del barri de Sant Pere i Sant Pau ha tancat les seves portes, ja que l’empresa es troba immersa en un procés de reestructuració. Concretament, ho va fer el dia 31 de desembre, després de 18 anys al barri tarragoní. Fa aproximadament un mes i mig va tancar també la fleca situada a la rambla Lluís Companys, davant El Corte Inglés, però en aquest cas va ser per un tema de lloguer, i Flaqué va decidir no renovar el contracte.

En canvi, en el cas del barri de Sant Pere i Sant Pau ha decidit tancar precisament perquè es troba en aquest procés de remodelació, que assegura és un canvi d’estratègia. Flaqué diu també que les fleques ben situades triomfen per sobre de les petites cafeteries de barri, tot i que moltes d’aquestes sí que funcionen.

Amb aquesta reestructuració, Fleca Flaqué vol adaptar-se a les possibilitats actuals i a les noves necessitats, «quan encara portem les cicatrius de la devastadora crisi econòmica soferta a nivell global», reconeix l’empresari. També pretén, per tal d’assegurar la continuïtat d’aquest projecte bicentenari, prendre les decisions correctes, i per això potenciaran les botigues que considerin que són viables, de la mateixa manera que pot significar també el sacrifici d’altres que tinguin una viabilitat més dubtosa. Segons l’empresari, a ningú escapa que els preus del lloguer de la majoria de locals s’han convertit en inassolibles per a negocis de baix preu i baix marge com ho és Fleca Flaqué.

Paral·lelament, l’empresa ha iniciat algunes novetats com ara el servei de càtering, la creació d’una gamma de productes destinats a la comercialització a grans superfícies i l’expansió a d’altres mercats a altres ciutats mitjançant el sistema de franquiciats.

tracking