Diari Més

La cripta de Sant Antoni de Pàdua acollirà la segona Nit del Pessebre

L’entrada serà gratuïta però l’Associació Pessebrista de Tarragona demanarà l’entrega d’una joguina solidària que es donarà a Creu Roja

Diorama inspirat en l'hospital medieval de Montblanc, obra del pessebrista Xavier Fort.

La cripta de Sant Antoni de Pàdua acollirà la segona Nit del PessebreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cripta de l’església de Sant Antoni de Pàdua (Rambla Nova, 105), acollirà el pròxim dissabte, dia 28 de desembre, entre les 22 i les 24 hores, la segona edició de la Nit del Pessebre, que inclourà activitats de música i poesia.

El president de l’Associació Pessebrista de Tarragona, Josep Maria Borrut, va explicar a aquesta redacció que aquesta iniciativa «va partir de l’Associació Pessebrista de Catalunya i ja en la primera edició es va fer per tot l’Estat». La Nit del Pessebre «s’inspira en la Nit dels Museus i estem molts satisfets de la resposta que vam tenir l’any passat», va dir Borrut.

La cripta, on l’Associació Pessebrista de Tarragona exposa fins al 19 de gener 11 diorames, un pessebre realitzat per l’Agrupament Escolta i Guia Alverna, «que ha celebrat el cinquanta aniversari i amb la que mantenim una relació des dels seus inicis», va dir Borrut, també mostra un carrusel que recrea una cavalcada de reis. Borrut va recordar que, fins al 7 de gener, cada dia es pot visitar l’exposició i, després d’aquesta data, els caps de setmana.

L’entrada a cripta la Nit del Pessebre «serà gratuïta, però demanem al visitant que faci entrega d’una joguina solidària que nosaltres entregarem a Creu Roja» perquè les aporti a nens de famílies amb recursos escassos, va dir Borrut, qui va remarcar que l’accés «estarà obert a tothom interessat en el món del pessebrisme».

Per altra banda, el president de l’entitat va informar que, amb l’objectiu d’oferir una nit diferent, «cada deu minuts hi haurà música nadalenca en directe, a càrrec de Mors Cantars, i lectura de poemes». Borrut va remarcar que la Nit del Pessebre «vol visualitzar aquesta activitat tradicional tan nostra en la qual hi ha gent que treballa durant tot l’any».

tracking