Diari Més

Policial

Detingudes dues persones per robar amb el mètode de l'estrebada a Tarragona i a la Torre

Els arrestats, dos veïns de Torredembarra, van cometre dos robatoris amb violència el passat dimarts amb poques hores de diferència

IMatge d'arxiiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona, ambdós de 42 anys i veïns de Torredembarra, han estat detinguts aquest dimarts pels Mossos d'Esquadra per dos delictes de robatori amb violència.

El primer dels robatoris amb violència el van perpetrar a les 19.50 hores al carrer Montalt de Torredembarra. Els detinguts van estirar-li la bossa de mà a una dona i van fugir amb un vehicle. La víctima no va presentar cap lesió greu.

Hores més tard, a les 23hores, els autors van desplaçar-se al centre de Tarragona, a l’avinguda President Lluís Companys, on van abordar un home que anava caminant i mitjançant una estrebada li van sostreure una cartera de mà. Acte seguit, els autors van fugir amb un vehicle. Lavíctima tampoc va patir cap lesió greu.

Arran dels dos robatoris, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació que va concloure el 17 de desembre amb la detenció a Tarragona d’un home i una dona per dos robatoris amb violència ocorreguts el mateix dia en poblacions molt properes, Torredembarra i Tarragona.

La detinguda va declarar en seu policial amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerida i, el detingut, amb una dotzena d’antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking