Diari Més

Comerç

El comerç local mostra el seu interès a Ten Brinke per obrir al futur PP10 de Tarragona

La multinacional rep un degoteig diari de suggeriments, entre els quals, que completi l’oferta de marques de la ciutat

Ten Brinke es va fer amb els terrenys del PP10 després de la marxa enrere d'Ikea.

El comerç local mostra el seu interès a Ten Brinke per obrir al futur PP10 de TarragonaTen Brinke

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional holandesa Ten Brinke –propietària dels terrenys del PP10, després que Ikea fes marxa enrere– ha rebut un degoteig diari de suggeriments per a dissenyar el futur centre comercial que construirà a la zona d’ençà que va obrir un canal de comunicació perquè els tarragonins participessin del projecte. Destaquen les peticions d’informació per part del petit comerç de la ciutat sobre els locals que la companyia posarà a la seva disposició o les dels tarragonins, que li demanen que completi l’oferta de marques comercials que encara no són a la capital tarragonina.

A finals del passat mes de maig i després de rubricar la compra dels terrenys del PP10, la companyia holandesa va obrir el correu electrònic tarragona@tenbrinke.com per a rebre qualsevol idea sobre el futur parc comercial. Sobre la resposta ciutadana que ha obtingut Ten Brinke durant els darrers set mesos i a petició de Diari Més, la companyia holandesa detalla que «durant aquest temps, hem rebut i seguim rebent nombroses idees i suggeriments que ens estan ajudant a acabar de definir el projecte». Segons Ten Brinke, les propostes s’han classificat en quatre grups, «amb l’objectiu de donar a conèixer a l’opinió pública el nostre agraïment i convidar a tots aquells que encara no ens han fet les seves idees a què ho facin com més aviat millor, ja que seran escoltades i es tindran en compte».

Sobre els espais comercials que Ten Brinke té previst obrir al futur centre comercial del PP10, l’empresa assegura que «els petits comerciants de Tarragona ens han sol·licitat informació sobre els diferents locals i àrees que podrien posar-se a la seva disposició amb l’objectiu de tenir presència al projecte i així poder complementar la seva oferta comercial del centre de la ciutat i arribar a un nombre més gran de clients d’altres zones que aniran al futur parc comercial i que permeti una millor accessibilitat del client que es desplaça cap a altres ciutats en cotxe».

En el grup de peticions sobre lleure i restauració, els veïns de Tarragona han suggerit a Ten Brinke l’obertura d’establiments que actualment hi troben a faltar a la ciutat. «Ens demanen una àmplia oferta gastronòmica per a tots els gustos i una zona dedicada al lleure que inclogui espais de jocs infantils». Tanmateix, a l’espera que la companyia holandesa obri el concurs arquitectònic entre els professionals de Catalunya tal com va avançar amb la seva entrada a la ciutat, de moment ha rebut «diferents propostes de professionals de Tarragona i província interessats a formar part del projecte i donar-li forma». Finalment, Ten Brinke ha declarat a Diari Més, que «hem notat molt d’interès a adequar el projecte amb les darreres tecnologies d’estalvi i eficiència energètica», com ara energia solar, places d’aparcament per a vehicles elèctrics, entre d’altres. Fonts de la companyia afirmen que aquesta demanda els satisfà molt, «ja que és un dels pilars bàsics de la nostra empresa» tal com demostra, com a exemple, el disseny de la seva seu holandesa sota criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

Ten Brinke manté obert el canal de participació dels tarragonins en el projecte a través del correu electrònic tarragona@tenbrinke.com.

tracking