Diari Més

Miki Núñez actuarà a Tarragona per obrir el Carnaval 2020

El concert inclòs a la gira 'Amuza' es farà a la Tàrraco Arena Plaça el 14 de febrer

El cantant Miki Núñez va participar en el festival d'Eurovisió amb 'La Venda'.

Miki Núñez actuarà a Tarragona per obrir el Carnaval 2020Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cantant Miki Núñez serà una de les principals atraccions del Carnaval 2020 de Tarragona. El músic actuarà a la Tàrraco Arena Plaça el dia 14 de febrer, a partir de les nou del vespre, en el que serà un dels primers actes de les festes de Carnaval a la capital tarragonina. El concert està organitzat per la productora Abril Producciones amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona.

Núñez arribarà a Tarragona en el marc de la gira de presentació del seu disc de debut ‘Amuza’, publicat el setembre passat. ‘Amuza’ —que significa ‘diversió’ en esperanto— inclou la cançó ‘La Venda’, amb la qual Núñez va prendre part al festival d’Eurovisió d’aquest any com a representant espanyol.

‘Amuza’ va ser enregistrat als estudis Medusa, sota la producció de Roger Rodés. Entre les tretze cançons de l’àlbum n’hi ha dues cantades en català, i altres en les quals el cantant català compta amb la col·laboració d’artistes com Adrià Salas, Arnau Griso o Sofia Ellar.

El terrassenc es va donar a conèixer al programa Operación Triunfo de l’any 2018, i després va prendre part a la gala d’Eurovisió de l’any 2019, on va quedar en 22è lloc.

Les entrades pel concert de Tarragona estan a la venda a www.ticketplus.cat a www.tap.cat i a les taquilles del Parc Central .

tracking