Diari Més

Educació

L'INS Pere Martell acull els entrenaments de 5 modalitats del campionat d'FP de Catalunya

S’ha entrenat l’alumnat dels Skills de Tecnologia de l'Automòbil, Soldadura, Fusteria, Ebenisteria i Fusteria d'obra

Imatge dels alumnes de l'Institut Pere Martell

L'INS Pere Martell acull els entrenaments de 5 modalitats del campionat d'FP de CatalunyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Pere Martell ha estat l'escenari de l’entrenament de diverses modalitats del Campionat d’FP de Catalunya, Catskills. I és que enguany s’ha estrenat una nova actuació de cara a la preparació de l’alumnat d'Ensenyaments professionals per la seva participació a competicions d'excel·lència professional, per aquest motiu es duen a terme entrenaments d'skills de les 38 modalitats diferents per tot el territori català.

Els dies 10 i 11 de desembre l’Institut Pere Martell de Tarragona ha acollit els entrenaments de 5 Skills diferents:

-El de Soldadura que ha comptat amb la participació de 10 alumnes provinenets de 5 centres educatius. Dues jornades patrocinades per l’empresa AYL i en la que han col·laborat Galagar, Selco, Klingspor, Flex i Linde.

-El de Tecnologia de l’Automobil en què han participat 25 alumnes de 13 centres d’arreu de Catalunya. El patrocinador ha estat Mercedes-Benz Autolica Tarragona i els col·laboradors Cecauto i Electude.

-De la família de Fusta i Moble s’han entrenat els skills d’Ebenisteria, de Fusteria i de Fusteria d'obra. Una jornada organitzada conjuntament amb l'Institut Escola Industrial de Sabadell i que ha comptat amb el patrocini de les Empreses Festool, Feldergroup, Spitpaslode i Bosch. En aquests 3 skills hi han participat 22 alumnes dels 8 instituts de fusta i moble de Catalunya

Aquests entrenaments serviran per que els alumnes es familiaritzin i preparin per les properes competicions del Catskills 2020 que se celebraran al juny i, posteriorment, aquests alumnes puguin fer també un bon paper a les proves nacionals i internacionals.

tracking