Diari Més

Societat

L'Hospital Joan XXIII inicia les visites solidàries nadalenques

Diferents entitats i institucions de l’entorn de Tarragona visitaran el centre amb l’objectiu de fer més felices les persones ingressades

Imatge de la visita dels jugadors del Nàstic durant el Nadal del 2018

L'Hospital Joan XXIII inicia les visites solidàries nadalenquesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir del pròxim dilluns 18 de desembre de 2019, l’Hospital Joan XXIII començarà a rebre moltes visites solidàries de diferents entitats i institucions de l’entorn de Tarragona, amb l’objectiu de fer més felices les persones ingressades al centre sanitari durant les festes nadalenques, especialment als nens i nenes. A més, professionals de l’Hospital Joan XXIII també han preparat diferents activitats lúdiques i formatives durant aquests dies. El calendari d’activitats serà el següent:

Dimecres, 18 de desembre

, a les 11.00 hores, formació sobre la tècnica de rentat de mans a la sala de jocs de pediatria, a les urgències pediàtriques i al CAP Rambla Nova. Es repartiran tríptics informatius per acolorir i capsetes de colors a les habitacions.

Dijous, 19 de desembre

, a les 17.00 hores, “Conta contes”, Mans Unides anirà a la sala de jocs de pediatria per explicar dos contes “Pepo i el cas de l’embrutador misteriós”, i el conte de Dickens “Cançó de Nadal”.

Divendres, 20 de desembre

, a les 11.00 hores, El Pare Noel s’avança i fa una visita als nens i nenes ingressats a pediatria per repartir alguns obsequis.

Dissabte, 21 de desembre

, a les 11.30 hores, membres de l’Església Vida Nueva visita l’Hospital Joan XXIII per entregar alguns obsequis.

Diumenge, 22 de desembre

, a les 16.00 hores, la Coral Da Capo, d’exalumnes del Conservatori cantaran per les plantes de l’Hospital. A les 18.00 hores, Missa a càrrec de Mossèn Fort amb la participació de la coral.

Dimarts, 24 de desembre:

  • A les 10.00 hores, Port Aventura porta un Pare Noel i personatges de “Sésamo Aventura” que visitaran als nens i nenes ingressats.
  • A les 16.00 hores. Cantaires de la Parròquia de Sant Joan cantaran per les plantes de l’Hospital.
  • A les 18.00 hores, Missa del Gall a la capella de l’Hospital Joan XXIII a càrrec de Mossèn Fort, es farà el caga tió, vindran Patges Reials a recollir cartes.

Dijous, 2 de gener:

  • A les 10.00 hores, l’Associació Internacional de Policies (IPA) visita la planta de pediatria per entregar alguns obsequis als nens i nenes ingressats.
  • A les 11.30 hores, ROCK&SOUL XMAS cantarà nadales al vestíbul de l’Hospital Joan XXIII, i a les 12.30 pujaran a pediatria a cantar nadales.
  • A les 13.00 hores, aproximadament, (després de l’entrenament) visita del Nàstic als nens i nenes ingressats a pediatria.

Divendres, 3 de gener:

  • A les 11.00 hores, donació de joguines de Dow Chemical, activitat vinculada al torneig de futbol de Nadal que celebra Dow, torneig solidari on es recaptaran joguines, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mafumet.
  • A les 15.30 hores, els carters Reials enviats pels Reis d’Orient recolliran les cartes escrites pels nens ingressats. Organitzat per Correos de Tarragona.
  • Diumenge, 5 de gener, a les 11.00 hores, visita de l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau que portaran joguines pels nens i nenes ingressats.
  • Dilluns, 6 de gener, a les 11.00 hores, arriben a l’Hospital Joan XXIII els Reis Mags d’Orient per visitar a tots els nens i nenes ingressats i també als adults ingressats.
tracking