Diari Més

Policial

Detingudes dues reusenques per robar 2.600 euros en efectiu i mòbils a Tarragona

Les dones van actuar en una botiga d’alimentació i quatre establiments de restauració aprofitant la distracció de les víctimes

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues donesde 28 i 40 anys, ambdues de nacionalitat colombiana i veïnes de Reus, han estat detingudes aquest dimecres com a presumptes autores de sis delictes de furt.

Els fets van tenir lloc entre l’1 de desembre de 2018 i el 15 de novembre d’enguany en una botiga d’alimentació i quatre establiments de restauració de Tarragona. Ambdues actuaven de forma coordinada i, fins i tot, en el primer furt hi va participar el marit d'una d'elles.

El modus operandi sempre era el mateix; mentre una controlava l’entorn i aprofitant la distracció de les víctimes, l’altra s’encarregava de sostraure objectes de valor de jaquetes i bosses de mà que estaven en cadires dels establiments.

Es dona la circumstància que en dues de les ocasions també van aprofitar el descuit dels treballadors de dos establiments per sostraure’ls els seus telèfons mòbils.

El valor dels objectes sostrets entre diners en efectiu i telèfons mòbils, és de 2.600 euros. En aquests furts, les detingudes també van sostraure documentació personal i targetes de crèdit, una de les quals van utilitzar en un caixer automàtic per intentar retirar diners.

Les dues dones sumen nouantecedents policials per aquest tipus de delictes, mentre que en el cas del marit d’una d’elles només s’ha pogut confirmar la participació en el primer dels casos, motiu pel qual se’l va denunciar.

Les detingudes passaran en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking