Diari Més

Societat

La pista de gel de Tarragona, una proposta divertida per a aquestes festes de Nadal

La pista cobreix una superfície de 800 metres quadrats, amb gel natural, i està ubicada en l’interior d’un envelat

Imatge de la pista de gel

La pista de gel de Tarragona, una proposta divertida per a aquestes festes de NadalGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El polígon comercial les Gavarres compta per tercer any consecutiu amb una proposta d’oci, coincidint amb la celebració de les festes de Nadal, la Tarraco Gel, on es pot gaudir de l’esport del patinatge. La pista cobreix una superfície de 800 metres quadrats, amb gel natural, i està ubicada en l’interior d’un envelat. La pista es va inaugurar el passat 29 de novembre i estarà a ple rendiment fins al 7 de gener.

En els últims anys, Tarraco Gel ha estat un dels reclams de la ciutat per Nadal, on els més grans i petits han pogut gaudir d’una bona estona practicant el patinatge sobre aquesta superfície. L’any passat van passar per les instal·lacions de les Gavarres prop de 30.000 persones, moltes d’elles en família i grups d’amics que van poder fruir d’una experiència força divertida. Les entrades es poden comprar de forma anticipada a la pàgina web www.tarracogel.cat a un preu de 8 euros, o 11 si es necessita llogar guants.

També es poden poder de casa. Aquest element és imprescindible per motius de garantir la seguretat dels patinadors, per les característiques pròpies d’aquesta espectacular disciplina deportiva.

tracking