Diari Més

Infraestructures

La construcció d'un tram de tanca al camp de la Floresta surt a concurs

Serà la primera actuació del pla de millores

Imatge del tram de la tanca del camp de futbol de la Floresta que s'arrenjarà.

La construcció d'un tram de tanca al camp de la Floresta surt a concursCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha tret a licitació la construcció d’un tram de la tanca perimetral del camp de futbol de la Floresta. Aquesta serà la primera de les inversions previstes dins el pla de millora dels camps de futbol municipal que la regidoria d’Esports del consistori va anunciar fa uns dies, i al qual destinarà fins a 100.000 amb la intenció d’executar la majoria de treballs abans que acabi el 2019.

Concretament, la construcció d’aquesta part del mur, tot el lateral en què es troben les banquetes dels jugadors, tindrà un cost total de 33.057,02 euros, IVA inclòs. Pel que fa als criteris d’adjudicació, ponderen per igual tant el preu de les obres com la qualitat dels elements tècnics utilitzats en aquesta, un 50%. La intervenció completa comprèn l’enderrocament de la tanca existent a base de plafons de formigó prefabricats, l’excavació de la rasa correguda i l’execució d’un fonament de formigó armat, la construcció del mur de bloc de formigó de 2 metres d’alçada i, finalment, el rebliment i la compactació de terres a l’interior del recinte esportiu tocant al mur.

Aquest paquet d’inversió per la millora dels camps de futbol municipal també afectarà els de Sant Salvador, Sant Pere i Sant Pau, Icomar, Torreforta, Campclar, Bonavista i la Granja. A més, es renovaran les canonades de distribució general de l’aigua al camp de la Granja i es millorarà el cablejat elèctric del camp de Sant Salvador, entre d’altres, i s’adaptaran a la normativa els marcadors i es renovaran les banquetes als vuit camps.

tracking