Diari Més

Ocupació

L'EMT obre un procés de selecció de 24 places de conductors d'autobús

El termini de presentació acaba en 20 dies

Pla obert de desenes d'autobusos a cotxeres, amb diversos treballadors de l'EMT de Tarragona davant, en la primera aturada parcial de la vaga. Imatge del 8 de maig de 2018

Tarragona, vaga, aturades, EMT, parcial, autobusos, aturada, comitèACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Empresa Municipal de Transport de Tarragona ha obert la convocatòria d’un procés de selecció per la contractació laboral indefinida de 24 places de conductor d’autobús. A més, ha creat una borsa de treball per contractes temporals mitjançant concurs.

Les bases de la convocatòria estan exposades des d’ahir tant a la seu electrònica de l’EMT com a la web de l’Ajuntament de Tarragona, en les que també s’hi podrà trobar la instància que s’haurà d’omplir i presentar abans que acabi el termini, 20 dies hàbils des de demà. També caldrà adjuntar una fotocòpia del DNI o el NIE iestar en possessió del títol d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), Graduat Escolar, formació professional de primer grau o equivalents, o una titulació superior als esmentades.

Cal disposar del carnet de conduir «D» i comptar amb 10 punts del permís de conduir, tenir la Targeta de Qualificació Professional vigent a conseqüència d’haver completat la formació corresponent al Certificat d’Aptitud Professional per a conductors (CAP). Finalment, s'ha d'acreditar un mínim de 3 mesos d’experiència laboral en transport de viatgers amb permís de conduir D acompanyat de l'informe de vida laboral emès per la Seguretat Social actualitzat a la data de convocatòria així com contractes i/o certificats de les anteriors empreses.

tracking