Diari Més

Joan Reig i la maga Melanie presentaran les campanades a la plaça Corsini

La Bandarra Street Orkestra i l'orquestra Angangas Band seran els encarregats d'amenitzar la revetlla de Cap d'Any

Imatge de la plaça Corsini, plena de gom a gom, durant les campanades del carilló.

plaça Corsini, carilló, cap d'anyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El músic Joan Reig i la maga Melanie, semifinalista al programa Got Talent España, seran els encarregats de conduir les campanades per donar la benvinguda al 2020 a la plaça Corsini de Tarragona. La Bandarra Street Orkestra i l'orquestra Angangas Band seran els encarregats d'amenitzar la revetlla de Cap d'Any, que serà gratuïta.

La festa començarà a les 23 hores als voltants del Mercat Central amb la Bandarra Street Orkestra que acomiadarà el 2019 amb el millor esperit.

Minuts abans de la mitjanit, el constantinenc Joan Reig i Melanie agafaran el testimoni per presentar les dotze campanades davant una plaça Corsini i un Mercat Central il·luminats per l'ocasió. La festa comptarà amb un espectacle de focs artificials i seguirà amb la música del grup de versions Angangas Band.

A finals de novembre, laconsellera de Comerç, María José López,va informar que el departament de Festes estava estudiant externalitzar la festa de Cap d'Any perquè no disposaven de prou personal per organitzar-la. Finalment, aquest dimecres ha confirmat que la revetlla es mantindrà a la plaça Corsini.

tracking