Diari Més

Societat

Berué Christmas Market, el mercat 'Made in Tarragona' que només es podrà visitar un dia

La casa Joan Miret reunirà el pròxim 15 de desembre una vintena de marques locals on es donaran cita la moda, l'art, la gastronomia i la música en directe

Imatge del pati de la Casa Joan Miret

Berué Christmas Market, el mercat 'Made in Tarragona' que només es podrà visitar un diaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dia 15 de desembre tindrà lloc a la ciutat un nou espai de compres que reunirà moda, art, decoració, gastronomia i música en directe.BeruéChristmasMarketobrirà les seves portes de10:00a 21.00 hores, amb més d'una vintena de marques locals que oferiran al públic un nou concepte de botiga efímera que durarà només un dia.

Elmarketes realitzarà als jardins de la Casa Joan Miret, una casa d'estil romàntic que data de l'any 1859, situada en el cor de Tarragona. L'accés almarketserà gratuït per a tots els públics.

Aquest projecte neix amb el propòsit d'impulsar marques emergents i oferir al públic una experiència de compres nadalenques diferent, tot això inspirat en l'estil de mercats ambulants que es realitzen en les principals ciutats europees. La majoria de marques que participen porten el segellMadeinTarragona, dissenyen i fabriquen els seus productes a Catalunya i per a moltes d'elles serà la primera vegada que exposaran els seus productes a la ciutat.

Els assistents almarketpodran trobar regals per a nens de la mà de CalmaBaby,OursiwoodiLalaloom. Moda femenina gràcies aMaimiShop, Melé, Quimono i Calma, complements de dona enWabi-SabiiMenemú.I articles molt diferents com a peces personalitzades enAnitialsi TeresaEstrem, les il·lustracions de ClarissaStarlingi les agendes de tela deVal'trus, roba esportiva enHyeresCollection. Productes respectuosos amb el medi ambient comSalixSostenible i les peces d'I-riconfeccionades amb teixits naturals. I les propostes més nadalenques de la mà deGardenMasó Navarro i Melé Home.

tracking