Diari Més

Successos

Alerta a Campclar per la crema de sis vehicles en els últims dies

Diversos focs van destruir quatre turismes, una furgoneta i una ambulància estacionada al barri

Imatge d'un dels cotxes cremats

Alerta a Campclar per la crema de sis vehicles en els últims diesManel Sosa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La proliferació de vehicles cremats als carrers de Campclar ha encès l’alarma entre els veïns del barri tarragoní. En els darrers dies, quatre turismes, una furgoneta i una ambulància han estat devorats per les flames. L’últim va ser el passat diumenge. La Guàrdia Urbana investiga uns fets que, en la majoria dels casos, van tenir lloc de matinada. L’Associació de Veïns de Campclar Zona Esportiva va informar ahir que el pròxim divendres celebrarà una reunió per debatre sobre aquest fenomen que s’ha convertit en motiu de comentari entre els residents al barri i ha generat una sensació d’inseguretat entre la població.

La presidenta de l’associació, Martina Roncero, va manifestar a aquesta redacció que «no tenim cap pista sobre qui ha estat l’autor de la crema dels vehicles». Roncero va apuntar que no és l’únic episodi lamentable que pateix el barri darrerament, ja que «també hi ha crema de contenidors».

La presidenta de l’associació va dir que «hi ha molt vandalisme i no sabem fins a on arribarà». «La crema de vehicles i els robatoris i cotxes i cases ens produeixen por», va dir Roncero, qui va apuntar la necessitat que hi hagi més presència policial al barri» per acabar amb els actes vandàlics que s’estan produint darrerament.

El vicepresident de l’associació, Francisco Morcillo, va comentar, per la seva banda, que «és preocupant que en un període de temps tan curt s’hagin cremat tants vehicles». «No tenim idea de qui ha pogut ser l’autor dels focs», va dir Morcillo, qui va agregar que situacions com aquestes provoquen incertesa entre els veïns.

Per altra banda, el vicepresident de l’entitat va lamentar el fet que alguns vehicles que van ser destruïts per les flames «hagin estat diversos dies al carrer», sense que ningú els retirés de la via pública».

Morcillo també va mostrar el disgust de l’associació pel fet que «ningú de l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb nosaltres». En aquest context, la presidenta Roncero va coincidir amb Morcillo a l’hora de qüestionar el desinterès de l’Ajuntament davant d’un fet que ha generat gran alarma en el conjunt de les persones que resideixen al barri. Morcillo confia en el fet que l’episodi de crema de vehicles hagi acabat amb el darrer acte que va tenir el passat diumenge. «Esperem que la cosa acabi aquí i que no es produeixin nous incendis de cotxes», va dir.

tracking