Diari Més

Cultura

Doble concert gratuït de MAVICA i Marem Ladson a Tarragona

Ambdós concerts se celebraran a la Capsa de Música de Tarragona

Imatge promocional de MAVICA

Doble concert gratuït de MAVICA i Marem Ladson a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres 13 de desembre, la Capsa de Música acull una nova cita dins del cicle de concerts gratuïts que Movistar organitza cada mes a Tarragona, amb el millor del panorama indie, rock i alternatiu de l’escena musical. La Capsa de Música acollirà a partir de les 22:30 hores els directes de Marem Ladson, que actuarà com a telonera, i a continuació de MAVICA, com a artista principal.

MAVICA està creat per Marta Casanova, una jove compositora i guitarrista, estudiant de música i producció a Londres. A la capital britànica és on ha preparat la gravació de Gone, el seu EP de presentación i amb la que ha passat per ciutats com Barcelona, Madrid o Berlín. Cançons de folk pop amb influències que van des de Bon Iver fins a Sufjan Stevens passant per Amy Winehouse o Ben Howard.

Resulta bastant increïble que algú gravi un primer disc amb només 19 anys i presenti aquest nivell d’imaginació compositiva, profunditat a les lletres i capacitat d’interpretació. Però és que gairebé res a la vida de Marem Ladson resulta molt normal. El seu precoç talent, la seva seguretat sobre l’escenari, la maduresa amb la qual controla cada aspecte de la seva carrera sorprenen immediatament.

Imatge promocional de Marem Ladson

Doble concert gratuït de MAVICA i Marem Ladson a TarragonaCedida

tracking