Diari Més

Solidaritat

Torna la recollida de joguines solidàries al Col·legi de Graduats Socials de Tarragona

Es va iniciar al mes de novembre i s’allargarà fins al pròxim 18 de desembre

La iniciativa s'emmarca en l'acord de col·laboració que el Col·legi manté amb Creu Roja.

Creu Roja, joguines solidàries, Col·legi de Graduats Socials de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Graduats Socials de Tarragona tornarà a ser un punt de recollida de joguines solidàries noves, en el marc de la campanya impulsada per la Creu Roja Els seus drets en joc. Tothom qui ho vulgui potfer les seves donacions a la seu del Col·legi que es troba a l’avinguda d’Estanislau Figueres, número 17 de Tarragona.

La campanya de recollidaes va iniciar al mes de novembre i s’allargarà fins al pròxim 18 de desembre. Les persones que hi vulguin col·laborar hauran de fer-ho mitjançant la donació de joguines noves educatives, és a dir, que tinguin l’objectiu de fomentar el valor pedagògic i la importància educativa del joc o joguina. Cal que notinguin caràcter bèl·lic ni sexista i que potenciïn la imaginació i creativitat dels nens. També es demana que facilitin la relació dels petits amb altres persones, i per tant, que promoguin el joc col·lectiu i cooperatiu.

El fet pel qual Creu Roja demana que les joguines siguin noves és perquè no disposen de la infraestructura necessària per rebre’n de segona mà i garantir que es trobin en perfectes condicions (revisar-ne totes les peces, higienitzar-les, etc.).

tracking