Diari Més

Salut

El PSC denuncia les llargues llistes d'espera per les visites a especialistes a Tarragona

El grup socialista ha demanat mesures urgents a l’actual Govern per millorar la qualitat dels sistema i preservar un model sanitari que era de referència al conjunt d’Europa

La barrera epidèmica està enguany en els 110 casos

metge, consulta mèdicaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat socialista al Parlament per Tarragona, Carles Castillo, ha assegurat aquest dilluns que «mentre el senyor Torra es dedica a animar la confrontació institucional els tarragonins i tarragonines, a peu de carrer, continuen patint les conseqüències de tenir un mal Govern com el seu. Així, en l’àmbit de la salut, les visites als especialistes acumulen retards i demores molts importants. Per posar només un exemple, en aquests moments la programació de visites a especialistes en alguns centres de salut al Camp de Tarragona ja supera els 10 mesos d’espera, segons ens han fet arribar alguns usuaris».

Un cop més el grup socialista ha demanat mesures urgents a l’actual Govern per millorar la qualitat dels sistema i preservar un model sanitari que era de referència al conjunt d’Europa, però que ha perdut qualificat d’ençà les retallades implementades pels Govern independentistes des de 2011.

«Tenim un Govern que parla molt de Catalunya però que obvia les necessitats més peremptòries dels catalans i catalanes, com és tenir un sistema públic de salut de la màxima qualitat. Cal més treball i solucions reals, i menys gesticulacions i declaracions retòriques que no porten enlloc», ha afirmat el diputat tarragoní.

Segons ha afirmat Carles Castillo «la salut és massa important i no pot ser objecte de pitjors serveis per culpa de la inacció del Govern del senyor Torra. Els socialistes, per contra, creiem i defensem que hi ha alternatives a les retallades que s’han impulsat aquests darrers anys i que cal preservar el nostre sistema públic de salut».

«El PSC és el garant d’aquest sistema de qualitat per a tothom. Varen ser Governs socialistes els que van universalitzar l’assistència i també els que van desenvolupar aquest model amb equitat territorial, portant-lo també a les comarques tarragonines, no tan sols als grans nuclis de població sinó establint una xarxa de consultoris als pobles de l’interior. Creiem honestament que alguns han de posar les energies no en escriure cartes al president de Kosovo, sinó en reconnectar-nos amb aquestes polítiques exitoses que han de poder oferir un tractament ràpid i eficient a totes les malalties, també les minoritàries», ha conclòs el diputat del PSC.

tracking