Diari Més

Policial

Roben de matinada tres pisos d'un edifici de la Part Alta de Tarragona

Els Mossos han detingut a un noi de 18 anys

Imatge d'una de les portes de l'edifici completament destrossada.

Roben de matinada tres pisos d'un edifici de la Part Alta de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Durant la matinada de dissabte a diumenge els veïns d'un edifici situat al carrer Destral de la Part Alta de Tarragona han patit un robatori mentre dormien. Segons han confirmat Mossos d'Esquadra, un noi de divuit anys ha estat detingut.

Una veïna de l'edifici, que ha parlat amb Diari Més, ha explicat que al voltant de les 3.30 de la matinada ha sentit uns cops a l'escala de l'edifici i s'ha despertat. «Era de nit i no sabia si havien entrat a robar o algun veí havia donat un cop fort» ha explicat, «els gossos han començat a bordar i quan m'he aixecat ja no he sentit res més».

Instants després aquesta veïna s'ha posat en contacte amb una altra noia resident a l'edifici, qui no es trobava al lloc dels fets però s'ha desplaçat fins al seu domicili per comprovar què havia passat. Ha sigut llavors quan les dues noies han trobat les portes dels primers tres pisos de l'edifici completament destrossades.

«La resta de veïns no es trobaven a l'edifici, alguns havien marxat de vacances pel pont» explica aquesta veïna.

Les dues noies han alertat al 112 i els Mossos d'Esquadra s'han personat a l'edifici del carrer Destral. Els agents han detingut a un noi de 18 anys com a autor dels fets, tot i que no es descarta que demà dilluns se li puguin imputar altres càrrecs.

Aquest robatori es produeix dies després que es posés en marxa el dispositiuVibio, format per agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i Mossos d'Esquadra de les unitats de seguretat ciutadana i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius, que patrullen per la Part Alta per augmentar la seguretat a barri.

Imatge de la porta de l'edifici forçada.

Roben de matinada tres pisos d'un edifici de la Part Alta de TarragonaCedida

tracking