Diari Més

Castells

L'Ajuntament de Tarragona lliura el premi Cepac amb polèmica per la imatge utilitzada a la invitació

Gina Armengol, de la UAB, s'endú la tercera convocatòria del guardó del Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells

Imatge del lliurament del premis, amb la guanyadora i la mereixedora de l'accèssit.

L'Ajuntament de Tarragona lliura el premi Cepac amb polèmica per la imatge utilitzada a la invitació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gina Armengol i Vilella, estudiant de Comunicació Audiovisual i Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha estat la guanyadora de la tercera edició delPremi CEPAC, que el Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells impulsaamb la col·laboració i suport de l’Ajuntament de Tarragona/La Biennal de Castells. El treball guanyador porta per títolPla de comunicació per als Castellers de Sabadell. Una mirada creativa al món casteller.

El Jurat també va decidirdistingir amb un accèssit, amb una dotació de 500 euros, el treballInternacionalització del món casteller: glossari català-anglès, deNúria Lopera i Garcia, estudiant del Grau de Traducció i Interpretació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Els premis es van lliurar aquest dijous a la tarda al pati Jaume I de l'Ajuntament de Tarragona, per part de l'alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, i el president del Cepac, Xavier Brotonsi no van estar exempts de polèmica a causa de la invitació que el consistori va distribuir per a l'acte.

Aquesta invitació estava il·lustrada amb una imatge de David Oliete corresponent al Concurs de Castells on a banda de canalla d'una colla castellera es poden veure cartells reivindicant la llibertat dels presos polítics independentistes.

El portaveu del grup municipal de Ciutadans, Ruben Viñuales, considera, a través de Twitter, que l'ús d'aquesta imatge demostra «l'altura moral d'aquest govern» i ho qualifica de «molt trist». En un sentit similar la portaveu socialista a l'Ajuntament, Sandra Ramos, també criticava l'ús de la imatge per anunciar aquest acte.

La invitació ambla imatge d ela polèmica

L'Ajuntament de Tarragona lliura el premi Cepac amb polèmica per la imatge utilitzada a la invitació

tracking