Diari Més

Mobilitat

Concentració a l'estació de Tarragona el pròxim dia 14 per protestar per la pèrdua de trens

Convocada per la PDF.Camp, PTP i sindicats per denunciar la pèrdua d'estacions i trens que es produirà a partir del gener

Imatge d'arxiu de la platja de vies de l'estació de Tarragona, el punt de partida d'aquesta actuació.

estació tren, tarragona, adif, renfeCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aturem la pèrdua de trens a Tarragona, Salou i Cambrils!, aquest és el lema de la concentració convocada pel pròxim dissabte, 14 de desembre, a l'estació de trens de Tarragona.

La pdf.camp (Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat) i laPTP (Associació per a la Promoció del Transport Públic), juntament amb els sindicats CGT, COOO i UGT han fet la convocatòria per denunciar la pèrdua de servei públic de transport que es produirà a partir del pròxim gener.

Segons afirmen els convocats, a partir del 10 de gener desapareixeran les estacions del centre de Salou i de Cambrils, deixant com a única alternativa l'autobús, «que triga més del doble, o estacions allunyades 30 minuts a peu dels centres urbans».

Els convocats afegeixen que l'estació de Port Aventura, «que teòricament ha de donar servei a Salou, queda amb només quatre serveis diaris a Barcelona».

El 10 de gener també es perdrà segons els convocats, l'Euromed a Tarragona: «L'R16 Barcelona-Tortosa no millora ni freqüència ni temps de recorregut, i queda compromesa en el futur la relació en convencional entre les Terres de l'Ebre i Barcelona passant per Tarragona ciutat. Tarragona queda com l'única província del Corredor Mediterrani on no hi haurà intermodalitat entre la xarxa d'alta velocitat i la de ferrocarril convencional».

tracking