Diari Més

Reconeixement

La professora de la URV Carme Ferré rebrà la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Va ser consellera de Benestar i Ensenyament a l’Ajuntament de Tarragona i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials

Carme Ferré, directora del Grup de Recerca en Infermeria Avançada.

Carme Ferré, professora URV, medalla, Josep TruetaURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carme Ferré, professora i investigadora del Departament d’Infermeria de la URV, ha estat una de les 18 professionalsguardonada pel Govern de la Generalitat, a proposta del Departament de Salut, amb la medalla Josep Trueta. El reconeixement es faperquè la seva tasca i trajectòriahan contribuït de forma significativa a l’avenç i la millora de l’àmbit de la salut.

Ferré és doctora en Infermeria i Salut per la Universitat Rovira i Virgili, psicòloga i doctora en ciències socials. Va ser impulsora del primer doctorat amb la denominació en ciències de la infermeria de la universitat públic. Actualment ésdirectora del Grup de Recerca en Infermeria Avançada.Va ser consellera delegada de l’Àrea de Benestar i Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona del 1999 al 2004, i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona del 1999 al 2004. Actualment, és membre del Consell d’Administració de Gestió i Prestació de Serveis de Salut.

Els guardons, que es van entregarel 29 de novembre en un acte al Palau de la Generalitat, es van crear el 1998 per commemorar el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català Josep Trueta Raspall.

tracking