Diari Més

Ensenyament

La URV lidera la creació d'un observatori de competència digital docent

Servirà per estudiar i definir l'estat actual de la competència digital docent dels nivells educatius d'infantil, primària i secundària

Imatge d'arxiu de la façana del Campus Catalunya de la URV

La URV lidera la creació d'un observatori de competència digital docentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili (URV) lidera la creació d'un observatori de competència digital docent, finançada pel programa estatal «Reptes d'investigació».

Segons ha informat aquest dimarts la universitat tarragonina, durant els propers dos anys el projecte OBSERV @ COMDID treballarà en xarxa en aquest observatori per estudiar i definir l'estat actual de la competència digital docent dels nivells educatius d'infantil, primària i secundària.

Representants del Departament d'Educació, associacions de docents i professionals, empreses i universitats ja s'han reunit per determinar quines característiques hauria de tenir aquesta eina.

Les propostes se centren en la detecció de bones pràctiques de competència digital docent, la sistematització i l'anàlisi contínua de les dades, els indicadors de qualitat i la formació i el servei de consultoria de l'observatori.

L'observatori també vol oferir solucions als docents en actiu perquè puguin millorar l'eficiència i eficàcia de l'ús de les tecnologies a l'aula.

tracking