Diari Més

Successos

Un vehicle s'emporta una tanca a l'N-340 a Campclar

Tot i l'espectacularitat dels fets, només s'han produït danys materials

La tanca separa l'N-340 del vial que va cap a les botigues del barri.

tanca, N-340, campclar, tarragona, seurGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un turisme s'ha emportat una tanca de metall de l'N-340, també coneguda com la Carretera de València, al barri de Campclar. Els fets s'han produït a primera hora del matí davant de l'empresa SEUR al punt quilomètric 1.158 en direcció al centre de la ciutat. Allí un vehicle ha topat contra la tanca que hi ha abans del semàfor i l'ha arrencat.

Tot i l'espectacularitat de l'incident, el conductor de 19 anys i veí de Tarragona, ha resultat il·lès i ha pogut sortir del vehicle pel seu propi peu. Fins al lloc, s'ha desplaçat una dotació de la Guàrdia Urbana. L'accident no ha provocat cap incidència viària, ja que el vehicle s'ha quedat apartat al voral.

La tanca trencada separa l'N-340 del vial de servei que va cap a les botigues que hi ha al barri. Uns vuit metres d'aquesta han quedat arrencats per l'impacte del turisme. La Guàrdia Urbana ha alertat als serveis de reparació.

Tot i que es desconeixen les causes de l'accident, probablement, s'hagi produït per un excés de velocitat. El conductor ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia però portava la ITV caducada.

tracking