Diari Més

Policial

Dos detinguts a Calafell i Tarragona per vendre droga al carrer

Els Mossos ja van arrestar un dels venedors a principi de mes pel mateix motiu

Imatge de recurs d'una detenció dels Mossos d'Esquadra.

Un home detingut a Calafell acusat de robatori a un restaurantMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona a Calafell han estat detinguts aquest dimecres a Tarragona i Calafell, respectivament, per delictes de tràfic de drogues. L’home, de 18 anys és un veí de Tarragona de nacionalitat marroquina, ja va ser detingut a principis d’aquest mes pel mateix motiu. Actualment acumula tres antecedents policials per delictes contra la salut pública. La dona té 63 anys és una veïna de Calafell de nacionalitat txeca.

El primer detingut es va fer en el marc de les actuacions de prevenció de delictes que es porten a terme al barri de la Part Alta, als entorns de la Catedral. Al voltant de les 12.30 hores del migdia, efectius de paisà van observar una transacció de compravenda de substàncies entre dos homes a la zona compresa entre els carrers de Misser Nogués, Pla de Palau i Mare de Déu del Carme. Els agents van decidir identificar les dues persones, moment en què el presumpte traficant va intentar fugir corrents. El comprador va admetre que la seva intenció era la d’adquirir marihuana.

Durant l’escorcoll es van localitzar 8 embolcalls amb aquesta substància i dos més amb haixix preparats per a la seva venda. El detingut va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

El mateix dimecres a les 15:50 hores, una altra patrulla de paisà que es trobava fent tasques de prevenció de delictes a la zona del port de Segur de Calafell va adonar-se de la presència d’un home amb actitud sospitosa davant d’un establiment ubicat al passeig marítim Sant Joan de Déu.

Els agents van decidir romandre al lloc on van continuar observant de manera discreta fins que van comprovar que l’home havia quedat amb una dona per comprar-li alguna mena de substància estupefaent. Una estona després el van aturar, identificar i escorcollar, moment en què li van trobar dos embolcalls amb cocaïna.L’home va reconèixer que en anteriors ocasions també li havia comprat droga a la mateixa dona amb la qual contactava a través del seu telèfon mòbil. És per aquest motiu que va quedar detinguda per un delicte de tràfic de drogues.

La dona va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell, el qual va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerida.

tracking