Diari Més

Laboral

UGT i CCOO denuncien quatre acomiadaments per malaltia a Tarragona

Un centenar de persones es va concentrar dimecres per reclamar la derogació de la reforma laboral del 2012

Imatge de la concentració

CEPTA, protesta, acomiadaments, baixa, malaltia, ugt, ccoo, sindicatsUGT Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al voltant d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dimecres davant de la Confederació empresarial de la província deTarragona(CEPTA), convocats pels sindicats CCOO i UGT, per denunciar que en aquesta província ja els consten 4 acomiadaments de treballadors per baixes per malaltia.

Durant la protesta, s'ha informat que aTarragonaja consten quatre casos d'acomiadament per malaltia, tots vinculats a empreses de serveis, després de la sentència del Tribunal Constitucional del 16 d'octubre, que avala els acomiadaments per baixes per malaltia, encara que aquestes estiguin justificades.

Els manifestants han reclamat la derogació de la reforma laboral del 2012 i que s'actualitzi l'Estatut dels Treballadors, cada vegada més «asfixiats» per la precarietat i l'empitjorament de les condicions laborals.

El secretari general d'UGT aTarragona, Joan Llort, ha apuntat que els sindicats han rebut moltes consultes sobre aquest tipus d'acomiadament, de manera que, amb tota probabilitat, hi ha més casos que els quatre detectats.

tracking