Diari Més

Policial

Desarticulada una organització que cultivava marihuana en una nau del polígon Francolí

La droga intervinguda està valorada en més de 250.000 euros

La droga intervinguda està valorada en més de 250.000 euros

Desarticulada una organització que cultivava marihuana en una nau del polígon FrancolíMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres germans holandesosde 29, 32 i 37 anys i un quart home de nacionalitat marroquí de 21 anys han estat detinguts aquest dilluns per un delicte de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric en una nau del polígon Francolí de Tarragona. Dos d’ells eren veïns de Reus i la resta sense domicili conegut.

La investigació va començar a principis del mes de setembre arran d’unes informacions aconseguides per la policia sobreuna nau on s’estaria cultivantde marihuana. Dintre de les instal·lacions van localitzarun sofisticat sistema de ventilació i espais per al pesatge amb una bàscula industrial de precisió, tota mena d’estris i elements per al seu envasat al buit.

En l’escorcoll d’aquest dimarts, autoritzat pel titular del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, es va localitzar uns 50 quilos de cabdells de marihuana ja embossats per a la seva distribució amb un preu que podria superar els 250.000 euros. Els investigadors creuen que dins d’aquesta nau es podrien haver cultivat unes 1.500 plantes.

L’actuació policial, la qual va comptar amb el suport d’efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC) de la comissaria de Tarragona, va incloure la intervenció de prop de 1.000 eurosen efectiu, adobs, material i elements relacionats amb el cultiu i distribució. Pel risc que comportava i per tal d’interrompre el frau que s’estava produint, operaris especialitzats també es van encarregar de tallar el subministrament elèctric que de manera il·legal s’estava fent a la xarxa.

Els quatre detinguts han passat aquest matí a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.

tracking