Diari Més

La pista de gel de les Gavarres, a punt

Divendres a partir de les 19 hores hi haurà la inauguració a càrrec de la secció de patinatge del Club Gimnàstic de Tarragona

Els operaris últims els darrers detalls de la pista de gel.

pista gel, gavarres, tarragona,Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Gavarres comptaran per tercer any consecutiu d'una pista de gel, la Tarraco Gel. En total, 800 metres quadrats de gel natural coberts per una gran carpa. Aquesta setmana s'han iniciat els treballs d'instal·lació i divendres per la tarda ja estarà operativa.

En els últims anys, Tarraco Gel ha estat un dels reclams de la ciutat per Nadal on els més grans i petits de la casa passen una bona estona. Per la pista de gel passen unes30.000 persones a l'any.

El proper 29 de novembre a partir de les 19 hores s'inaugurarà la Tarraco Gel i estarà fins el 7 de gener. Els encarregats de fer-ho seran els membres dela secció de patinatge del Club Gimnàstic de Tarragona.

Es obligatori portar guants. Les entrades es podencomprar de formaanticipades a la pàgina webww.tarracogel.cata un preu de 8 euros o 11 si es necessiten guants. Els 100 primers podran adquirir-les entrades a un preu especial de 6 euros o 9 amb guants.

tracking