Diari Més

Reconeixement

Dow Tarragona lliura els Sustainability & Solutionism Awards

El seu objectiu és desenvolupar professionals més complets i afavorir la inserció laboral dels titulats

Imatge dels premis per Dow.

Dow Sustainability & Solutionism Awards, tarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dow Tarragona va entregar aquest dimarts els premisSolutionism Award & Sustainability Awards a les seves instal·lacions. Els guardons s'enmarquen en un programa de col·laboració entre l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Dow. El seuobjectiu és desenvolupar professionals més complets i afavorir la inserció laboral dels titulats. Es dirigeix als alumnes de l'últim curs de grau i els projectes presentats han d'estar enfocats a abordar un problema real i buscar una solució innovadora, creativa i viable.

La guanyadora delSolutionismAwardha estat ser María Dolores Sánchez. El premi consisteix en la matrícula del primer curs del Màster en Enginyeria Química ila possibilitat de fer pràctiques aDow.

Aquest any el concurs ha consistit en dissenyar una planta química per produir 50,000 t/any d'àcid fòrmic tenint en compte els objectius de Sostenibilitat 2025 deDow.

JordiDíaz Lladó,HammamAhmedHammamAlkezmazy, David Millan Santos, Francesc Domènech Montserrat i AjayManhas han estat els guanyadors delSustainabilityAward.

En l'acte van estar presents Montse Ferrando, Directora de laETSEQ; JohnStyle, vicerector d'internacionalització; Sandra Contreras, Coordinadora delMEAPS;AllanMackiei FrankErichprofessors de laETSEQ. Per part deDow, van assistir IgnasiCañagueral, FelipVidiella, José Manuel Muro, Juan José Fuentes,MeriSeró, María Domènech i Josep Boronat.

tracking