Diari Més

Arriben les jornades Margarida Aritzeta de la URV

Se celebraran els dies 26 i 27 de novembre al Teatre Principal de Valls i al Campus Catalunya

Aritzeta, que acaba de publicar

La vallenca Margarida Aritzeta serà homenatjada al festival literari Tiana NegraWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LesJornades Margarida Aritzeta organitzades per la Universitat Rovira i Virgili, se celebraran els dies 26 i 27 de novembre alTeatre Principal de Valls i al Campus Catalunya.

Aquestesreten homenatge a l’escriptora vallenca i professora de la URV.Pere Martí, Montserrat Palau, Alfons Gregori, Àlex Broch, Pilar Arnau i Maria Moreno analitzaran la seva obra, que és prolífica en diferents gèneres literaris.

La inauguració de les jornades serà dimarts 26 de novembre al Teatre Principal de Valls, amb el concert La música a la narrativa de Margarida Aritzeta, a càrrec d'Anton Cardó, al piano, i Elena Gragera, mezzosoprano.

Margarida Aritzeta és degana de la Institució de les Lletres Catalanes des de principi de 2019. En el camp de la recerca, ha treballat en crítica textual, edició crítica, història de la literatura i crítica literària catalana. És autora de més d’una vintena de novel·les, a més de nombroses obres de literatura juvenil i del gènere negre. Ha rebut nombrosos premis literaris i també va ser distingida amb la Creu de Sant Jordi.

tracking