Diari Més

Laboral

La plantilla d'IQOXE Tarragona convoca mobilitzacions pel bloqueig del pacte d'empresa

Els treballadors protestaran els dies 28 de novembre i 11 i 18 de desembre a les instal·lacions de la Canonja

Vista aeria de les en las instalaciones de la Canonja

IQOXE, Canonja, empresa, mobilitzacions, etilèIQOXE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els treballadors d’IQOXE (antiga Industria Transformadora de Etileno) de Tarragona protestaran els dies 11 i 18 de desembrepel bloqueig de les negociacions del pacte d’empresa per part de la direcció.

El comitè d'empresa ha convocat per aquest dimarts dues assemblees per informar la plantilla de la situació de bloqueig de les negociacions i de la convocatòria de mobilitzacions. La primera acció de protesta es farà el dijous 28 de novembre i serà una concentració informativa a les 7 hores a les portes de l’empresa a la Canonja. També s’han convocat dues jornades de vaga els propers dies 11 i 18 de desembre.

Des del comitè denuncien que la direcció «està intentant allargar les negociacions, sense donar resposta a les propostes de la representació de la plantilla ni presentar cap contraproposta». A més a més, afegeixen que la direcció no s'ha presentat a la reunió prevista en dues ocasions.

Des de CCOO d’Indústria de Catalunya dones suport a les reivindicacions i a la mobilització de les treballadors d’IQOXE, i insten l’empresa a asseure’s a negociar amb la voluntat de tancar un acord amb la representació de la plantilla.

tracking