Diari Més

Societat

Queixes i malestar pel tall de carrers en motiu de la 28a Mitja Marató 'Ciutat de Tarragona'

A l'Avinguda Roma els veïns s'han trobat als cotxes un cartell que informava que no podien retirar els vehicles durant la prova

Imatge del cartell que un veí de l'Avinguda Roma s'ha trobat aquest matí al seu vehicle.

Queixes i malestar entre els tarragonins pel tall de carrers en motiu de la 28a Mitja Marató 'Ciutat de Tarragona'Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge se celebra la 28a Mitja Marató + 10 K. 'Ciutat de Tarragona', i molts veïns de la ciutat s'han vist afectats pels talls dels carrers.

A l'Avinguda Roma, alguns veïns que han parlat amb Diari Més, han mostrat el seu malestar, ja que aquest matí s'han trobat als cotxes un cartell que informava que no podien retirar els vehicles del vial durant la realització de la prova. Els veïns han assegurat a aquesta redacció que ahir a la nit aquests cartells no hi eren. En edicions anteriors la Guàrdia Urbana i Protecció Civil desviava el trànsit contra direcció, però aquest any no ha estat així, per això molts veïns han mostrat el seu malestar en quedar 'atrapats' a casa seva.

Per altra banda, alguns veïns de la Part Baixa de la ciutat també s'han queixat, ja que per culpa del tallde carrers, aquest matí no podien sortir del barri. «Ens envien a un lloc i quan arribem també està tancat» ha explicat aquest veí.

Segons ha informat Protecció Civil, els portals de les vies afectades per la Mitja Marató disposaven d'un cartell informatiu amb les hores de tall, el recorregut de la cursa i els punts més conflictius. Una setmana abans de la prova reben informació sobre l'esdeveniment i el mateix dia de la cursa fan una reunió per tal d'organitzar-se.

tracking