Diari Més

Llibertat sota fiança per Joan Tortosa i Laura Solé

Els joves es troben a la presó del Mas d'Enric i s'espera que surtin aquesta tarda

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona ha ordenat l'alliberamentdels tarragonins Joan Tortosa i la Laura Solé amb una fiança de 2.000 euros per cadascú, segons ha explicat Juristes per la República. A més a més, tenenprohibit acudir, aproximar-se o participar en actes o manifestacions. També s'hauran de personar cada dilluns als jutjats.

Els joves del Pont d'Armentera i Tarragona, respectivament, van ser arrestats per la policia espanyola el 17 d'octubre a Tarragona pels aldarulls després de conèixer la sentència del judici del procés.Tots dos es trobaven a la presó de Mas d'Enric del Catllar i s'espera que surtin aquesta tarda. Els diners de la fiança han estat dipositats per la Caixa de Solidaritat.

LauraSolé, tarragonina de 25 anys, i Jordi Tortosa, del Pont d'Armentera i fill de l'alcadessa del municipi, van ser detinguts per un grup d'agents de paisà infiltrat entre els joves manifestants prop de la zona de la Tarraco Arena.La detenció de la Laura Solé per part de la Policia Nacional per desordres públics es va fer viral per les xarxes socials.

Imatge de les persones que han participat a la roda de premsa a Tarragona per demanar la llibertat dels joves tarragonins empresonats durant els disturbis.

La mare de David Solé: «Està fort i seguirem lluitant per defensar la seva llibertat»ACN

tracking