Diari Més

Laura Solé i Joan Tortosa surten de la presó

El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona havia ordenat el seu alliberament

Pla detall d'un cartell reivindicatiu en la concentració a Tarragona per demanar la llibertat dels detinguts en els aldarulls a Tarragona.

Presó provisional comunicada i sense fiança per a Laura Solé i Joan Tortosa, detinguts pels aldarulls a TarragonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 20 hores d'aquest vespreLaura Solé i Joan Tortosa han sortit de la presó de Mas Enric. El jutjat d'instrucció número 1 de Tarragona havia ordenat l'alliberamentdels tarragonins amb una fiança de 2.000 euros per cadascú, segons ha explicat Juristes per la República.

Un centenar de persones esperaven a les portes de Mas Enric, en el moment que han sortit Solé iTortosa s'han abraçat amb familiars i amics, entre crits i mostres de suport. L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, la consellera de la CUP Laia Estrada i el diputat de JxCatEusebi Campdepadrós s'han sumat a la rebuda.

Els joves del Pont d'Armentera i Tarragona, respectivament, van ser arrestats per la policia espanyola el 17 d'octubre a Tarragona pels aldarulls després de conèixer la sentència del judici del procés.Tots dos es trobaven a la presó de Mas d'Enric del Catllar i s'espera que surtin aquesta tarda. Els diners de la fiança han estat dipositats per la Caixa de Solidaritat.

LauraSolé, tarragonina de 25 anys, i Jordi Tortosa, del Pont d'Armentera i fill de l'alcadessa del municipi, van ser detinguts per un grup d'agents de paisà infiltrat entre els joves manifestants prop de la zona de la Tarraco Arena.La detenció de la Laura Solé per part de la Policia Nacional per desordres públics es va fer viral per les xarxes socials.

tracking