Diari Més

'L'alcaldessa' de Masterchef ofereix un taller de cuina d'autor a Tarragona

Després de la seva participació en la sisena edició del programa, Sofia Jiménez va ser fitxada al restaurant de Jordi Cruz

Imatge de Sofía Jiménez durant el seu pas per Masterchef

'L'alcaldessa' de Masterchef ofereix un taller de cuina d'autor a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Movistar Store de Tarragona ubicada al número 103 de la Rambla Nova, ha acollit una jornada dirigida als amants de la gastronomia i dels fogons: Sofía Jímenez, ex concursant de MasterChef 6, i Ana Merino, xef col·laboradora a restaurants Michelin, ha ofert la sessió Cuina saludable d’autor.

En aquesta sessió les cuineres han preparat tres menús: parmentier de moniato, coco i curri amb mini verduretes; mandonguilles de mill, pernil i carabassa amb salsa de coliflor i trufa, i brownie de pèsols i alvocat amb tahina i xocolata.

Durant la preparació dels menús, les xefs van tenir l'oportunitat de compartir amb els assistents els passos a seguir per a elaborar aquestes receptes i altres detalls d'interès com els seus valors nutricionals, a més de posar en comú amb els participants en lamasterclassdiverses tècniques i trucs de cuina.

Després de la seva participació en la sisena edició de Masterchef a 2018, Sofia Jiménez va ser fitxada per Jordi Cruz, jurat del programa de televisió, per als fogons del seu restaurant ABaC de Barcelona.

A més, la catalana desenvolupa la seva carrera professional com a influencer a les xarxes socials i a través de col·laboracions en publicacions sobre estil de vida, salut i nutrició. Per la seva part, Ana Merino, que ha estat cuinera de restaurants com Mont Bar a Barcelona i diversos restaurants Michelin, va ser l’única dona nominada al Premi Cuiner Revelació 2016.

Imatge dels participants en el taller de cuina

'L'alcaldessa' de Masterchef ofereix un taller de cuina d'autor a TarragonaCedida

tracking