Diari Més

Societat

La plaça Corsini serà l'epicentre de la Fira de l'Oli Nou de la DOP Siurana

Tindrà lloc del 29 de novembre a l’1 de desembre

Presentació de la Fira de l'Oli Nou de Tarragona.

Presentació de la Fira de l'Oli Nou de Tarragona.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça Corsini acollirà del 29 de novembre a l’1 la XIX edició la Fira de l’Oli Nou de la DOP Siurana DOP. La fira està coorganitzada per l’Ajuntament de Tarragona i rep el suport d’ESPIMSA, el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, el mercat municipal, els restaurants de la ciutat, l’associació ARPA, l’AEHT, Tarragona Turisme i Tarragona Swing.

Els productors que hi participaran són la Cooperativa de Cabacés, Cooperativa de Castellvell, Cooperativa de Constantí, Cooperativa de la Bisbal de Falset, Cooperativa de la Palma d’Ebre, Cooperativa de les Borges del Camp, Cooperativa de Montbrió del Camp, Cooperativa de Picamoixons, Cooperativa de Riudecanyes, Cooperativa de Riudoms, Cooperativa de Salomó, Cooperativa d’Ulldemolins, Coselva, Molí del Baix Camp de Mont-roig, Unió Origen, Olis de Catalunya, Cooperativa d’Almoster i Molí de la Mola- Cooperativa Falset-Marçà i CEOLPE, centre oleícola del Penedès.

El Mercat Central ha acollit aquest dijous la presentació d’aquestes jornades per part del conseller i president d’Espimsa, Dídac Nadal; el vicepresident DOP i director general d’UNIÓ Grup, Ferran Huguet; el vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Joan Salas, el president del Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso.

La Fira començarà el divendres 29 de novembre a la tarda, en horari de 17h a 21 i seguirà dissabte de les 10 a les 14 hores i de les 17 a les 21 hores. Aquesta finalitzarà diumengea les 14 hores.

Durant el cap de setmana s’han programat diverses activitats com tastos infantils i per a adults, un vermut-degustació i el tradicional concurs «el teu pes en oli», entre d’altres.

Una edició més, la Fira de l’Oli nou de Tarragona serà solidària amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Hi haurà un punt de recollida per contribuir a la recollida d’aliments que des de l’entitat solidària es realitza cada any abans de les festes de Nadal.

tracking