Diari Més

Societat

Fundació Repsol i el Complex Industrial destina 15.000 euros a projectes socials a Tarragona

L’Associació de Voluntariat TarracoSalut i l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral seran les beneficiàries

L'Associació de Voluntariat TarracoSalut y la Associació Provincial de Paràlisi Cerebral han aconseguit les ajudes de la nova convocatòria.

Associació de Voluntariat TarracoSalut, Associació Provincial de Paràlisi Cerebral, repsol, fundació, tarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fundació Repsol i el Complex Industrial de Repsol a Tarragona han atorgat 15.000 euros a l'Associació de Voluntariat TarracoSalut i l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. Les ajudes s’emmarquen dins del compromís de Repsol a contribuir al benestar de la societat, millorar la qualitat de vida de les persones i aconseguir un major desenvolupament social, educatiu, ambiental i cultural, especialment a les zones on està present. Un total de tretze projectes han optat a obtenir les ajudes en aquesta tercera convocatòria.

El seu projecte «Programa d’Atenció Socioemocional a l’usuari del Centre d’Atenció Primària» de l'Associació de Voluntariat TarracoSalut serà un dels beneficiats. Aquesta associació té com a objectiu la millora de la qualitat de vida socioafectiva de les persones amb problemes de salut que pateixen solitud no desitjada als centres hospitalaris o que passen moltes hores soles als seus domicilis a causa de la falta de companyia. L’ajuda econòmica concedida a aquest projecte és de 8.000 euros.

L'altre projecte premiat és «Envelliment i disfàgia en paràlisi cerebral» de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona. La finalitat d'aquest és fomentar de l’educació, assistència i protecció de totes les persones afectades de Paràlisi Cerebral. L’ajuda econòmica concedida a aquest projecte és de 7.000 euros.

tracking