Diari Més

Espimsa programa activitats als mercats de Tarragona per Nadal

Els nens del Consell Municipal d’Infants seran els encarregats d’encendre les llums nadalenques el proper 22 de novembre

Presentació de les activitats de Nadal.

Espimsa programa activitats als mercats de Tarragona per NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa municipal de mercats, Espimsa, ha organitzat per aquesta nadal una sèrie d’activitats de dinamització pels mercats de la ciutat. Per les festes nadalenques, als mercats es cantaran nadales, tastos de vins i sortejos, entre d’altres.

Aquest any, el Mercat de Torreforta i el Mercat Central es donaran la mà per iniciar la campanya de Nadal a través del simbòlic acte de l'encesa de llums. El dijous 22 de novembre, a les 18 hores a Torreforta, els nens del Consell Municipal d’Infants llegiran un manifest pels drets dels Infants i, a continuació, encendran els llums del Mercat municipal. Després, es desplaçaran al Mercat Central per fer el mateix. A les 20 hores, els infants procediran a l'encesa de l'espectacular avet situat a la plaça Corsini.

Del 22 al 23 de novembre, el Mercat Central col·laborarà amb campanya Gran Recapte del Banc d’Aliments com a punt de recollida durant tot el cap de setmana. Els dies 28,30 i 31 de desembre, en aquest es repartiran els dorsals de la cursa Sant Silvestre i s’entregaran gairebé 800 euros en vals de compra als guanyadors de les diferents categories.

La Rambla Nova, al tram comprés entre els carrers Canyellas i Fortuny, se celebrarà la Fira de Nadal que tindrà lloc del 29 de noviembre al 24 de desembre. La Fira d’Artesania es farà del 6 de desembre al 6 de gener a la Rambla Nova, entre el carrer Fortuny i la Unió.

Pel que fa als sortejos, cada dissabte al matí durant 5 setmanes se sortejaran un total de 26 cistelles de productes al Mercat de Torreforta. Mentre que al Central es repartiran més de 3.000 vals de compra i 3.000 premis com viatges per conèixer mercats famosos. El primer sorteig començarà el 4 de desembre.

tracking