Diari Més

Política

Sandra Ramos, del PSC de Tarragona, veu preocupant que Reus vulgui agafar el lideratge del Camp

La portaveu socialista va associar aquest fet a «la sensació de debilitat i inestabilitat» del govern

Imatge de Sandra Ramos durant la roda de premsa

El PSC de Tarragona estén la mà pels pressupostos, però admeten que el bus gratuït serà un escullCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del Partit Socialista, Sandra Ramos, va manifestar la seva preocupació en veure que Reus va aprovar el passat dimecres el Pla d’Acció Municipal 2019-2023 en què un dels eixos és liderar estratègicament el Camp de Tarragona.

«Fins ara aquest lideratge estava claríssim que el tenia Tarragona, i Reus i altres ciutats del nostre entorn, com ha de ser, generaven aliances i sinergies amb nosaltres», va assegurar Ramos.

La socialista va associar aquest fet a «la sensació de debilitat i inestabilitat del nou govern», defensant que «els buits de poder no duren buits massa temps». I va afegir: «No es veuen, per ara, indicis de lideratge real dintre del consistori tarragoní».

En la roda de premsa d’ahir, Ramos també va manifestar que «és el govern ha de fer els pressupostos», i va explicar que aquests «són la plasmació numèrica de quin és el teu model de ciutat, és a dir, cap a on projectes la visió que tens de Tarragona».

Sobre això, va lamentar que «això el dia d’avui no existeix» tot i que va reconèixer que en la reunió amb Pau Ricomà van veure «una colla de bones intencions», però que es tracta de «coses aïllades que no et donen la possibilitat de veure la visió completa de cap on va aquesta ciutat».

Ramos va considerar «preocupant» aquesta falta de concreció i detall dels pressupostos municipals «perquè si tenen la voluntat d’aprovar-los d’aquí a un mes, estem lluny d’aquest escenari», i va afegir que es troben en un «estadi preocupantment preliminar».

Ramos va carregar contra el nou consistori defensant també que «tots els anuncis de gestió que ha fet el govern són accions iniciades en els anteriors mandats», i va afegir que «no ha fet res ex novo a banda de penjar pancartes», preguntant-se si «el canvi només era la cadira de Josep Fèlix Ballesteros».

Tot i això, Ramos va sostenir que continuen amb «la mà estesa per parlar dels pressupostos», tot i que va remarcar que la negativa del govern envers el projecte del bus gratuït, eix vertebrador del projecte de mobilitat sostenible dels socialistes i del model de ciutat, «serà un escull important».

Segons Ramos, des del govern estan d’acord que cal apostar per la mobilitat urbana sostenible «però només amb carrils bici i patinets elèctrics i nosaltres volem anar més enllà i reduir clarament les emissions de CO2».

tracking