Diari Més

Salut

La infermera tarragonina Carme Farré Grau rep el Premi i Medalla Josep Trueta al Mèrit Sanitari

Actualment és Coordinadora del Doctorat d'Infermeria i Salut de la Universitat Rovira Virgili

Imatge d'arxiu de la seu de CODITA

La infermera tarragonina Carme Farré Grau rep el Premi i Medalla Josep Trueta al Mèrit SanitariGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carme Farré Grau,Infermera, Psicòloga i Doctora en Ciències Socials, i col·legiada del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA) ha estat guardonada amb el Premi i Medalla Josep Trueta al Mèrit Sanitari.

L’acte d’entrega es farà al Palau de la Generalitat el proper divendres 29 de novembre, i estarà presidit pel M. Hble Sr. Quim Torra, president de la Generalitat.

Actualment ésCoordinadora del Doctorat d'Infermeria i Salut de la Universitat Rovira Virgili, reconeguda per la seva aportació a la docència de la disciplina infermera a la URV,

Va rebre el 1er Premi Jornada d’innovació i recerca del Col·legi Oficial d’infermeres i Infermers de Tarragona el 2017, i ha rebut altres premis vinculats a la seva activitat docent i de recerca: premi Sagessa 2014 àmbit social, el Premi La Unió com millor experiència innovadora en salut 2015, Premi d'infermeria Comunitària Antonio Galindo del Colegio de Enfermeria de Càceres 2016 i el 1er Premi URV del Consell Social a l'impacte social de la recerca en l'àmbit de Ciències de la Salut i de la Vida, juliol 2017.

Les Medalles i Places Josep Trueta es van crear l’any 1998 per commemorar el centenari del naixement del doctor i científic Josep Trueta Raspall. Aquests guardons al mèrit sanitari tenen com finalitat distingir les persones i entitats que han contribuït a la millora de la sanitat de forma significativa.

tracking