Diari Més

L'AVV Bonavista omplirà el barri d'actes per celebrar el Nadal

Nati Morales, la padrina d’enguany, diu que «la gent, amb el seu esforç, regalarà somriures»

Jordi Martínez, Loli Gutiérrez, la padrina Nati Morales i Toni García, ahir a la seu de l'entitat.

L'AVV Bonavista omplirà el barri d'actes per celebrar el NadalOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns de Bonavista ha programat un ampli calendari d’activitats per celebrar les festes de Nadal. La primera tindrà lloc demà divendres, amb la participació en el Gran Recapte d’Aliments.

La presidenta de l’entitat, Loli Gutiérrez, va agrair la col·laboració de moltes persones, entre altres Jordi Martínez, autor del disseny del cartell, i de manera particular a Nati Morales, qui serà la padrina i tindrà presència en les activitats que es duran a terme fins al dia 5 de gener, en què tindrà lloc la cavalcada.

Morales va dir que «vaig néixer i criar-me al barri, on viuen els meus pares, i quan em van convidar a ser la padrina vaig acceptar perquè a Bonavista m’uneix el cor, la passió i el sentiment».

Morales va explicar el contingut del programa que, entre altres propostes, viurà la segona edició d’Atrapa la Carta, consistent en amagar per diferents llocs del barri una carta. Els nens que en trobin, entre els dies 1 i 6 de desembre, «tindran un bon regal», va dir Morales, qui també va destacar «un concurs de guarniment de balcons amb motius nadalencs, amb premis».

Per la seva banda, Gutiérrez va anunciar que, per primera vegada, l’associació de veïns ha organitzat una activitat «per recaptar fons per a la Marató de TV3». El dia 15 de desembre, a la Rambla de Bonavista, es faran actes a partir de les 10 de matí i, a les 12 del migdia, hi haurà un vermut popular amb Radio Loca Latino.

Encesa de llums

El dijous 5 de desembre, a les 19 hores, a la plaça de la Constitució, es procedirà a l’encesa de les llums de l’Arbre de Nadal, acte en el qual intervindrà la padrina i Woody Woodpecher, i es farà l’entrega dels obsequis als nens participants en Atrapa la Carta.

Per altra banda, els dies 21 i 22 de desembre tindrà lloc a l’església de Santa Maria Assumpta un pessebre vivent organitzat pels nens que assisteixen a la catequesi que organitza la parròquia, i que aglutinarà prop d’una quarantena de persones, entre nens i adults. En l’església es faran diversos actes religiosos al llarg de les festes i, també, el Tió Solidari.

L’any passat la cavalcada de reis es va fer el 4 de gener per no coincidir amb la que organitza l’Ajuntament al centre de la ciutat. Aquest 2019 es tornarà a fer el dia 5 de gener, «perquè així ens ho ha demanat la gent», va dir Toni Garcia, qui va apuntar que «la renovem» Començarà a les 18.30 hores a la plaça de la Constitució.

tracking