Diari Més

Mobilitat

Afectacions al trànsit aquest diumenge a Tarragona per la Mitja Marató

Els carrers per on passan els corredors quedaran tancats a partir de les 9.45 hores

Plànol de la cursa de la 28a Mitja Marató.

afectacions trànsit, tarragona, mitja maratóAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarargona ha preparat un ampli dispositiu en el marc de la 28a Mitja Marató + 10k Ciutat que se celebrarà aquest diumenge, 24 de novembre, a la ciutat.

Des de les 20 hores del dissabte estarà prohibit l'estacionament al lateral de Vidal i Barraquer, al tram de l’avinguda Ramón y Cajal. La via forma part del recorregut de la cursa de 10 km i es necessita l'ample total del carrer pel pas tant dels corredors com dels vehicles d'acompanyament.

El diumenge en tot el recorregut de les dues curses poden haver equips de senyalització que no afectaran al transit, únicament deixaran el material d'abalisament disposat per tal de començar a fer els talls a partir de les 09.45 hores.

Com a excepció, a partir de les set del matí a l’avinguda Roma i a la Carretera de València (N-340A), entre Campclar i la plaça Imperial Tàrraco, es farà un abalisament que deixarà un carril de circulació en sentit el centre de la ciutat.

El recorregut afectarà les zones de CampClar i Torreforta, passarà per la carretera N-340 i pel Polígon Francolí fins a arribar al nucli urbà. Dins d'aquest, afectarà la zona del Serrallo, Moll de Llevant, Espigó, Passeig Marítim, Via Augusta, Rambla Vella, Rambla Nova fins a Cristòfor Colom, Prat de la Riba, plaça Imperial Tarraco, Pere Martell, avinguda Ramón y Cajal, Vidal i Barraquer, avinguda Roma fins a la Rambla President Lluís Companys i Enric d'Ossó.

A partir de les 9.45 els veïns dels barris de Ponent que vulguin dirigir-se al centre ho podran fer a través de la T-11 Carretera de Reus i el Pont de Santa Tecla. La sortida de Tarragona també es farà per aquestes vies.

La Carretera de València i l’avinguda Roma a partir de les 10.15 hores comptaran amb un únic carril de circulació amb velocitat limitada a 30 km/h. Es recomana encendre els llums d'encreuament.

Els veïns de les urbanitzacions de Llevant podran circular a través de la Via Augusta, on es farà un abalisament per tal de deixar un carril als vehicles que vulguin accedir a Tarragona. Tot i així es recomana entrar a la ciutat pels accessos de l'A-7. Mentre que l'accés al Serrallo pel veïns del barri serà a través del carrer Reial i Pere Martell.

L'obertura de carrers es farà de forma gradual quan passin els darrers corredors. Es preveu que a les 13 hores la circulació estigui completament restablerta.

tracking