Diari Més

Successos

Detenen 'in fraganti' un lladre reincident que acabava de robar en quatre vehicles a Tarragona

L'arrestat, de 35 anys i veí de Reus, té una quarantena d'antecedents policials

IMatge d'arxiiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home, de 35 anys i veí de Reus, va ser detingut el passat dissabte com a presumpte autor de quatre delictes de robatori interior de vehicle a Tarragona.

Els Mossos d'Esquadra van rebre avís que a la carretera de València, concretament al punt quilomètric 1159, perquè hi havia un individu que estava trencant vidres de diversos cotxes.Immediatament, dues patrulles van desplaçar-se al lloc dels robatoris i una d’elles va observar com havien saquejat quatre vehicles mentre que l’altra localitzava un home que coincidia plenament amb la descripció del lladre.

Davant d’aquests fets, els Mossos d’Esquadra van detenir-lo pels quatre robatoris a interior de vehicle. El detingut, amb una quarantena d’antecedents policials, va passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Consells de seguretat

Des dels Mossos d’Esquadra es fa prevenció i es donen consells de seguretat a través de diversos canals per intentar evitar la comissió d’aquest tipus de delicte.

Així, per fer front als robatoris amb força a interior de vehicle és important tenir en compte que el cotxe no és cap caixa forta i que no s’ha de deixar res de valor a l’interior. Si és possible, cal procurar que els equips de música i navegadors quedin ocults o, si es pot, es millor endur-se’ls. A l’hora d’estacionar és millor fer-ho en llocs il·luminats.

En cas de veure alguna persona al voltant del vehicle en actitud sospitosa o si es troba un vehicle forçat, no s’ha de tocar res i en ambdós casos cal trucar al telèfon d’emergències 112.

tracking