Diari Més

Successos

Una fruiteria de la Part Baixa pateix un robatori per un grup «conegut al barri»

La propietària diu que els joves que la van robar van tornar poc després i «se’n reien de mi»

Façana de la fruiteria del carrer Apodaca que divendres va ser objecte de robatori.

Una fruiteria de la Part Baixa pateix un robatori per un grup «conegut al barri»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fruiteria Can Domènech, localitzada al carrer Apodaca, va patir la sostracció de diversos productes la tarda del passat divendres, al voltant de les 6.30 hores, per part d’un grup de joves estrangers «coneguts al barri», va dir la propietària de l’establiment Trini Domènech, qui va trucar als Mossos d’Esquadra. Poc després, els agents van interceptar alguns dels autors dels fets a la plaça dels Carros i van recuperar part del botí.

Domènech va comentar a aquesta redacció que «el que em va saber més greu va ser que, quan els van deixar anar, van tornar i se’n reien de mi a la cara». Domènech va afirmar que «és habitual veure’ls al barri i, quan no roben aquí, ho fan en una altra botiga i se’n porten poques coses». «Quan els veig al carrer, no els deixo entrar a la botiga, però el divendres jo estava darrere del taulell i no ho vaig poder evitar», va dir, per afegir que «van actuar amb rapidesa».

Durant els fets, Domènech va caure a terra i «em vaig fer mal al cap i a l’espatlla, i estava tremolant de por», per la qual cosa va acudir a un centre mèdic. Dissabte, va presentar la corresponent denúncia davant la Comissaria dels Mossos. Aquell mateix dia, «uns joves van agafar de la fruiteria un grapat de prunes i els vaig dir que, si les volien, que les demanessin i que ja decidiria les donava, però la resposta va ser que es van ficar amb mi».

Domènech va lamentar que accions com les descrites «et generen impotència, ja que no pots fer res i, a més, passen per davant de la botiga, et fan senyals i et diuen coses desagradables»

Puig: «Els coneixem»

La presidenta de l’Associació de Veïns Barri del Port, Carme Puig, va comentar, per la seva banda, que «a aquest grup de joves ja el coneixem al barri perquè sempre estan a les escales mecàniques i a la plaça dels Carros». Puig va recordar que, fa un parell de setmanes, els lladres van entrar en dos establiments del carrer Reial practicant un doble butró. «Fa temps que parlem d’inseguretat, però, si abans ho fèiem d’incidents puntuals, ara n’hi ha de molts seguits i freqüents», va dir la presidenta de l’organització veïnal.

Els robatoris i actes contra la propietat privada sovintegen a la Part Baixa, tot i la presència de càmeres de seguretat en indrets com el mateix carrer Apodaca. Un dels fets més habituals és la trencadissa de vidres de vehicles per agafar articles que hi ha al seu interior.

tracking