Diari Més

Part Baixa

L'Ajuntament de Tarragona garanteix al Barri del Port que tindrà una llar per a la gent gran

La presidenta de l’associació de veïns, Carme Puig, diu que «el projecte ens fa molta il·lusió» i informa que desconeix el carrer on s’ubicarà

L'associació vol que el local estigui en un lloc ben comunicat.

L'Ajuntament de Tarragona garanteix al Barri del Port que tindrà una llar per a la gent granOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona obrirà una llar de jubilats a la Part Baixa. Així ho va transmetre el govern municipal a l’Associació de Veïns Barri del Port. En una recent reunió a dues bandes, l’alcalde Pau Ricomà va informar que s’està buscant un local de lloguer per convertir-lo en llar de jubilats. La presidenta de l’entitat veïnal, Carme Puig, va manifestar a aquesta redacció que «no sabem on estarà el local ni quan entrarà en funcionament la llar de jubilats, però pensem que la mesura és molt positiva i, de fet, fa molts anys que el barri la reivindica».

En aquesta zona de la ciutat «hi ha molta gent gran, per la qual cosa la llar de jubilats és molt necessària», va dir Puig, qui va apuntar que l’anunci fet per l’alcalde «ens fa molta il·lusió». La presidenta de l’associació va comentar que «ens han dit que s’està negociant el lloguer», per la qual cosa «esperem que la llar de jubilats sigui una realitat com més aviat millor».

Puig va mostrar la seva satisfacció pel fet que el govern municipal «tingui un projecte per al nostre barri», però confia que, a curt termini, es facin altres actuacions com l’ampliació de voreres en carrers com Barcelona i Orosi.

La presidenta de l’associació de veïns va apuntar que, en la reunió, l’Ajuntament va traslladar a l’entitat la intenció «d’agafar el local que tingui un lloguer més baix, però encara no ens han donat una resposta definitiva sobre quin serà». El projecte «està avançat, però suposo que ara el govern municipal està entretingut preparant els pressupostos de l’Ajuntament de l’any vinent».

La presidenta de l’associació de veïns va apuntar que una bona ubicació de la llar de jubilats «seria pels voltants de Reial o Apodaca, perquè són dos carrers cèntrics i s’ha de buscar un local que estigui ben comunicat per facilitar l’accés de la gent gran». Tot i això, «el més important és que l’obrin», va dir.

tracking