Diari Més

Política

Jose Luís Martín: «No s'han vist ni s'han produït millores en l'espai públic»

El portaveu del PP al consistori ha criticat durament els 5 mesos de govern de Ricomà

José Luís Martín i María Elisa Vedrina en la compareixença d'ahir a la sala de premsa de l'Ajuntament de Tarragona.

Jose Luís Martín: «No s'han vist ni s'han produït millores en l'espai públic»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del grup municipal del Partit Popular a l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, ha assegurat que en els més de 150 dies de Pau Ricomà com alcalde de Tarragona «no s’han vist ni s’han produït millores en l’espai públic ni en la neteja de la ciutat, allò de què tant parlaven quan eren a l’oposició».

Martín sosté que l’únic que s’ha vist en aquest temps ha estat l’incivisme, «que ha causat greus episodis de violència a la ciutat, amb unes despeses aproximades d’uns 500.000 euros i una nefasta imatge per la ciutat».

En la roda de premsa per tractar l’actualitat política, Martín ha criticat també que no s’hagi fet res per evitar la desertificació comercial, i del que ha recordat també que l’actual equip de govern en parlava molt en campanya. També ha carregat contra Ricomà assegurant que durant aquests dies tampoc s’ha fet res «per incentivar el turisme, per la participació ciutadana i per la transparència», assegurant d’aquests últims que l’actual alcalde se n’«omplia la boca».

El portaveu dels populars al consistori no ha valorat negativament només el fet que en aquests cinc mesos no s’hagin vist resultats, sinó que també sosté que «sorprèn l’absència de l’activitat en l’agenda de l’alcalde i de l’equip de govern». «Hi ha dies en què l’alcalde té una reunió a les 9 hores i una altra a les 19 hores», ha afegit.

També ha criticat que alguns membres del govern es limiten a «no publicar la seva activitat a l’agenda pública». Martín ha considerat que «estem en un temps de paràlisi, en què l’alcalde s’ha dedicat a crear agitació social a la ciutat i tan sols una política de gestos».

Ha titllat també de «dèbil» l’equip de govern que, segons Martín, ha posat a Tarragona en el mapa de governs municipals de llaços grocs i de pancartes de presos polítics.

El portaveu dels populars a l’oposició ha defensat que el partit es veu en l’obligació d’explicar el que ha fet el govern municipal en aquests 5 mesos: «En urbanisme, donar llum verda al PP-10, un pla parcial al qual es van oposar. En recursos humans han intentat col·locar un cap de cultura suprimint requisits legals i han destituït tres gerents en empreses municipals. En ordenances i taxes, pujar l’aigua i la brossa als ciutadans en un 3%. En patrimoni, tancar l’Amfiteatre. En esports, canviar el nom de la mitja marató. I, en cultura i festes, traslladar el pregó al balcó de l’Ajuntament i crear la conselleria de Nova Ciutadania, que només han fet una festa de presentació i és una conselleria sense personal i sense pressupost».

També ha criticat que Ricomà fes declaracions posant Tarragona com a municipi independentista.

tracking