Diari Més

Política

El PSC denuncia que les comarques tarragonines estan a la cua inversora de Generalitat

Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra asseguren que les inversions han baixat fins als 52 milions d’euros

El diputat del PSC al Parlament, Carles Castillo, amb Pep Andreu i Miquel Iceta, des del Pont Nou per veure l'abast de la crescuda del Francolí.

miquel iceta, carles castillo, pont nou, francolíACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els diputats socialistes al Parlament per Tarragona, Carles Castillo i Rosa Maria Ibarra, han denunciat aquest dilluns que «les comarques tarragonines continuen sent les grans oblidades» de la Generalitat. «Estem a la cua del país tant pel que fa al volum inversor com a la ratio inversora per habitant a Tarragona», han afegit.

Tant Ibarra com Castillo han recordat que entre el 2004 i el 2010, amb president socialista a la Generalitat, les inversions al Camp de Tarragona van ser, de mitjana, superiors als 144 milions d’euros anuals. Mentre que aquesta xifra habaixat fins als 52 milions d’euros.

En conseqüència, els diputats del PSC per Tarragona al Parlament han tornat a denunciar aquesta realitat i han criticat que «no ens mereixem ser ciutadans de segona».Finalment, han recordat el compromís d’invertir a Tarragona d’acord, com a mínim, amb el pes de la població i del PIB tarragoní en el conjunt català.

tracking