Diari Més

Judicial

Dues persones, a judici per abusos sexuals al Vendrell i a Riudecols

Demanen 15 anys per a un altre acusat

audiencia tarragona

audiencia tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Tarragona té previstos dos judicis aquesta setmana per presumptes abusos sexuals. El primer d’ells serà avui a les 9.30 a la Secció Segona. Una persona està acusada de quatre delictes continuats d’abús sexual a menors de 13 anys i d’un delicte d’exhibicionisme. Els fets van ocórrer, segons l’escrit de la Fiscalia, al Vendrell entre els anys 2015 i 2016. Segons el fiscal, l’acusat ostentava la condició de monitor de ping-pong en una entitat social i entrenava a diversos menors d’edat. Aprofitant els moments que estava amb els menors, va abusar sexualment d’ells. El fiscal demana 25 anys de presó en total per a l’acusat dels fets.

D’altra banda, dimecres 20 de novembre, a la Secció Segona, a partir de les 9.30 hores, se celebra un altre judici per fets similars. En aquest cas, la persona acusada s’enfronta a un delicte d’abusos sexuals i a un delicte continuat d’abusos sexuals. Els fets van ocórrer a Riudecols (Baix Camp) entre els anys 2011 i 2013. Segons el fiscal, l’acusat és parella sentimental de l’àvia de les víctimes, menors d’edat en el moment dels fets. El processat aprofitava les visites que feien les víctimes a casa de la seva àvia, en la qual vivia ell també, per a abusar –sempre segons el fiscal– sexualment d’elles. El fiscal demana 7 anys de presó.

Delicte d’homicidi

Un altre dels judicis previstos per avui, a les 9.30 hores, a l’Audiència de Tarragona, és el que afecta un home acusat d’homicidi i per al qual Fiscalia sol·licita una pena de 15 anys de presó. L’home va mantenir relacions sexuals amb una noia alhora que va consumir substàncies estupefaents. En el marc d’un joc sexual la dona va acabar morta. En el delicte hi concorre un agreujant d’abús de superioritat.

tracking