Diari Més

Mobilitat

Arriben els primers patinets elèctrics de lloguer a Tarragona, sense autorització

S'han vist al Port però no compten amb el permís ni de la Policia Portuària ni de l'Ajuntament per poder instalar-s'hi

Un noi viatja en un patinet elèctric de Buny a Madrid, en una imatge d'arxiu.

Buny desplega el 29 de juliol els seus patinets elèctrics de lloguer compartitBuny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els patinets elèctrics de lloguer compartit ja han arribat a Tarragona. Concretament, s'han vist diversos vehicles de l'empresa espanyola Buny estacionats al passeig marítim del Miracle. Segons ha pogut saber Diari Més aquests no disposen de cap permís ni del Port ni de l'Ajuntament per instalar-s'hi.

La Policia Portuària està intentant contactar amb l'empresa que els ha instal·lat ja que no disposen de cap permís per desenvolupar l'activitat comercial. En cas de no poder parlar amb ells, procediran a retirar-los.

Des de l'Ajuntament de Tarragona apunten que tampoc han autoritzat a cap empresa de lloguer de patinets elèctrics la seva instal·lació per poder operar a la ciutat, ja que s'han de pactar les condicions amb les quals ho faran.

L'empresa Buny, per la seva banda, explicat a aquest mitjà que ha portat un nombre reduït de patinets per fer proves de connectivitat.

Buny tenia previstoperar als carrers de la ciutat a partir del 29 de juliol però la seva arribada es va retardar a l'espera de que l'Ajuntament dictés una ordenança específica.Reby i TuCycle també es van interessar en portar els seus vehicles d’ús compartit de mobilitat personal (VMP) a Tarragona però de moment tot es troba en stand by.

tracking