Diari Més

Turisme

Royal Caribbean portarà cinc creuers a Tarragona la temporada 2020

La companyia americana ha apostat pel Port tarragoní pels seus cinc nous itineraris pel Mediterrani, que estaran operats per dos vaixells

El 'Jewel of the Seas' té capacitat per 2.500 persones.

Royal Caribbean portarà cinc creuers a Tarragona la temporada 2020Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte de creuers del Port de Tarragona continua creixent i per la temporada 2020 suma una nova naviliera: Royal Caribbean. La companyia nord-americana, que és un dels principals operadors del sector dels creuers a escala mundial, ha apostat per Tarragona en la planificació del pròxim any. Un total de cinc itineraris, que es realitzaran entre maig i novembre de 2020, tindran com a port base Tarragona. L’arribada de Royal al territori suposarà uns 20.000 creueristes dels 102.000 que es preveuen per l’any vinent.

Els vaixells que operaran al Port aquests cinc itineraris seran el Rhapsody of the Seas, amb capacitat per a 2.435 passatgers, i el Jewel of the Seas, que en pot dur fins a 2.500. En cadascuna de les cinc visites que Royal farà a Tarragona, realitzarà un recorregut diferent.

El primer creuer serà el Rhapsody of the Seas i atracarà el 2 de maig. Durant cinc dies navegarà pel Mediterrani i l’Adriàtic, fent parades a Cannes, Roma (Civitavecchia), Nàpols, Catània (Sicília), Split (Croàcia) i Venècia. La següent arribada de Royal serà el 5 de setembre amb el Jewel of the Seas i un recorregut de 12 dies que atracarà als ports de Niça, Florència (Livorno), Roma (Civitavecchia), Nàpols, Venècia, Split (Croàcia), Kotor (Montenegro) i Barcelona.

El Jewel of the Seas tornarà a la ciutat l’11 d’octubre amb un recorregut de 12 dies que salparà de Tarragona en direcció a les Illes Gregues i que visitarà les illes de Míkonos i Santorini, entre altres destinacions. La quarta operativa de Royal a Tarragona serà el 23 d’octubre amb una proposta de 10 dies pel Mediterrani Occidental (França, Itàlia i illes) i la darrera sortida que farà la naviliera nord-americana serà el 7 de novembre amb un itinerari de 14 dies que farà aturades a les Canàries (Lanzarote i Las Palmas), creuerà l’Atlàntic rumb a les Bahames i finalitzarà el trajecte a Tampa (Florida).

tracking